Voor adoptieaanvragen kan je enkel een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoneren:

Maandag t/m vrijdag tussen 18u en 21u en in het weekend tussen 14u en 20u naar 0483/437.117

We hebben geen centrale locatie waar alle katjes zitten, zij verblijven allemaal bij gastgezinnen dus bezoek is altijd op afspraak.

Elk katje heeft een eigen karakter en verhaal en we zijn hier altijd eerlijk over omdat we zelf ook graag willen dat elke plaatsing een groot succes is voor iedereen.
Omdat deze katjes vaak al nare dingen meegemaakt hebben, zoeken we voor hen de perfecte thuis, waar ze zich op hun gemak voelen en er goed voor hen gezorgd wordt.
Dit houdt in o.a. dat het katje binnen moet kunnen leven, in een warme en veilige omgeving, als deel van het gezin. Als het katje ziek of gewond is, moet het de nodige medische zorgen krijgen van een dierenarts.

Op onze site staat al veel informatie over de katjes die beschikbaar zijn voor adoptie, zodat u zelf al kan kijken of het katje dat u aanspreekt ook qua karakter bij u en uw thuissituatie past.
Bekijk de adoptiekatjes hier. Niet alle katjes staan op de site dus laat ons gerust waar u naar op zoek bent als het katje van uw keuze er (nog) niet bijstaat.

Neem vervolgens contact met ons op, liefst via mail, geef een beetje informatie over uw thuissituatie en laat weten wat voor u belangrijk is in uw keuze van een katje.

We kijken dan samen welke katjes in aanmerking komen en dan kan u een afspraak maken met het opvanggezin waar het katje verblijft, zodat u samen met hen kan kijken of het ook echt klikt. Een bezoek is vrijblijvend en een adoptie zal enkel gebeuren wanneer alle partijen het ermee eens zijn.

Als iedereen akkoord is, kan het katje geadopteerd worden en mee naar huis gaan of gereserveerd worden, als het nog niet meteen klaar is om te vertrekken. In samenspraak met het opvanggezin zal het katje dan op een later tijdstip opgehaald kunnen worden.

Adoptiebijdrage: per katje is de bijdrage in de kosten 120€.
De katjes zijn ontvlooid, ontwormd, ingeënt, gechipt, gecastreerd/gesteriliseerd en hebben een paspoort.
 
110€ lijkt misschien een hele som, maar bij een dierenarts betaalt u als particulier nog veel meer om uw katje in orde te stellen:
- voor het inenten en chippen van een katje zal u bij de dierenarts gemiddeld €75 betalen.
- voor het inenten, chippen en castreren van een katertje zal u bij de dierenarts gemiddeld €140 betalen.
- voor het inenten, chippen en steriliseren van een kattinetje zal u bij de dierenarts vanaf €195 betalen.
Ontwormen en ontvlooien zijn hier ook nog niet inbegrepen.

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven