Vindt ons op facebook

Zelm8 januari: Deze 2 halfwasjes waren een week of 3 geleden simpelweg uit de auto gemikt en bleven angstvallig in de boom kruipen waar ze meteen naartoe gevlucht waren.
Buurtbewoners hadden hen al opgemerkt en eten gegeven en dat is hun geluk geweest want anders hadden deze kleintjes het niet lang volgehouden.

Met een beetje moeite kon onze medewerkers hen naar haar toe lokken met eten en nu zitten ze gelukzalig in een warme bench en ze genieten ervan!


Eetbakjes werden gulzig leeg geschrokt en de ronkmachine draait op volle toeren als ze aandacht krijgen.

Dit zijn mogelijk Sinterklaas- of kerstgeschenkjes en het zullen de laatsten niet zijn die de asielen nog zullen zien komen… Daarom worden katten als cadeautjes vaak geweigerd want de gevolgen voor het dier zijn vaak catastrofaal.

Nog een klein berichtje aan de dumpers: bel dan godverdomme naar een asiel om opvang te zoeken in plaats van ze mid-winter in een vreemde buurt uit de auto te gooien! Voor deze katjes werd er hulp gezocht en gevonden maar vele katjes blijven onopgemerkt en sterven van honger en ontbering op straat.

Voor deze 2 gaat het nu alleen maar beter worden: eten, warmte, aandacht en uiteindelijk een goede thuis waar ze nooit meer weggesmeten zullen worden!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven