Vindt ons op facebook

Amira123 december: Amira werd enkele dagen geleden ingebeld bij ons als zieke zwerver en onze vrijwilligers gingen er meteen op want het klonk niet goed.

Eenmaal in opvang werd het snel duidelijk dat ze geen gewone zwerver was. Amira blaasdals een leeuw maar daar had ze haar redenen zo voor: ze doet dit omdat niet alleen haar zicht beperkt is maar ze daarnaast ook nog eens doof is.

 Amira2Eenmaal als ze weet dat ze veilig is, toont ze hoe lief en dankbaar ze is, arme meid toch wat heb jij het moeilijk gehad daarbuiten!

We zagen ook meteen dat haar pupillen verschilden van vorm, wat wijst op neurologische schade. Of dit recent is of al ouder weten we niet maar ze krijgt nu medicatie om te kijken of het verbeterd.

Eten was voor haar in het begin behoorlijk lastig want ze staat niet heel stabiel en ze heeft ook nog eens een flinke luchtwegeninfectie waardoor ze haar eten moeilijk vind. Dit verklaart wel waarom ze zo mager maar daar gaan we proberen snel iets aan te doen!

Ze moest ondersteund worden bij het eten en het bakje moest recht onder haar neusje gehouden worden maar ondertussen gaat het al een stukje beter dus we hebben hoop voor deze meid.

Bij oudjes in zo’n slechte toestand zien we het jammer genoeg wel vaker dat ze het even goed doen maar daarna crashen dus we zijn nog voorzichtig optimistisch.

Maar Ieder jaar hebben we precies een kerst mirakeltje en dit jaar hopen we dat dat Amira mag zijn...
Kaarsjes branden voor Amira iedereen!
En wie graag een centje stort voor Amira kan dat op het rekeningnummer BE85 6528 2347 3906.

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven