Vindt ons op facebook

nest Elsa527 april:Via het zwerfkattenproject van Meerhout kregen we een melding dat er een zwerfkatje haar nestje in de stal tussen de koeien zou hebben bij een boer.
Gelukkig waren ze wel tam, de 3 kleine lieverdjes kwamen spinnend op onze medewerker af gelopen.

nest Elsa1nest Elsa4

Aangezien hun oogjes wel goed ontstoken waren en de kittens veel te mager zijn voor hun leeftijd werd er besloten om hen onmiddellijk in opvang te nemen en aangezien mama 'redelijk' tam zou zijn volgens de boer, mocht ze mee met haar kleintjes.

Thuis aangekomen werden de oogjes dadelijk proper gemaakt en de behandeling opgestart en werd mama met haar kleintjes geïnstalleerd in een grote comfortabele kooi in een rustige kamer.

Maar mama bleek jammer genoeg niet tam te zijn. Verstijfd zat ze in hoekje, helemaal ongelukkig. De kleintjes begonnen dadelijk te smullen van die lekkere hapjes, maar mama kregen we jammer genoeg niet overtuigd.

Na 2 dagen werd er dan ook beslist om mama te laten steriliseren en terug te brengen aangezien ze altijd terug welkom was op de boerderij.

Toen mama bekomen was van haar sterilisatie, reedt onze medewerker met haar terug naar de boer om haar terug te brengen, met lood in haar schoenen, het is nooit fijn om mamapoes te scheiden van haar kittens. Maar toen ze het kooitje opende en er een poezeke vrolijk uit trippelde, werd haar vermoeden toch bevestigd: dit was waar ze zich duidelijk thuis voelde.

De boer was ook blij dat ze terug thuis was en hij beloofde goed voor haar te zorgen.

Haar kleintjes doen het ondertussen supergoed, de behandeling van de oogjes slaat aan, de buikjes worden elke dag ronder en ze zijn lief en speels en aanhankelijk. We gaan weer super voor deze kleintjes zorgen, dat hebben we hun mama beloofd!

Er worden nog geen adoptieaanvragen voor deze kittens aanvaard dus gelieve hier nog niet voor te bellen of mailen. Zodra zij klaar zijn voor adoptie, zullen ze op onze Facebookpagina en website verschijnen bij de Adoptiekatjes.

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven