Vindt ons op facebook

Lemmensblok224 april:Deze knul kwam vorige week ook nog binnen.
Hij leefde al een aantal jaren als zwervertje maar hij kreeg bij verschillende mensen dagelijks eten en leek het er relatief goed te doen. Ondanks zijn verfrommelde oortje was hij in goede gezondheid en werd er naar hem omgekeken.

Lemmensblok3Lemmensblok4

Omdat het een tam katje was en hij nergens binnen mocht leven werd hij eind vorig jaar op onze wachtlijst gezet om in opvang te komen zodat we voor hem een binnenthuisje konden zoeken.
Maar de wachtlijst was lang en er kwamen een paar noodgevallen tussen dus zijn kans op een leven als huiskatje was nog steeds niet gekomen.

Maar vorige week trok een bewoner plots aan de alarmbel, het kereltje had een groot gezwel op zijn kopje en dat deed alarmbellen rinkelen want zo'n verfrommeld oortje kan toch nog wijzen op een ernstiger probleem.

Onze plaatsjes voor volwassen katjes waren allemaal bezet maar we konden dit ventje echt niet langer laten wachten. Er werd nog wat meer geschoven en een bench bijgezet en deze knul is nu eindelijk in opvang mogen komen.

Het gezwel bleek een flink abces te zijn, dat opengemaakt en schoongemaakt werd en hij heeft een flinke luchtwegenontsteking maar we gaan zijn oortje ook nog eens een keer goed laten bekijken om zeker te zijn dat er toch niets meer aan de hand is.

En dan gaan we zoeken naar een superthuisje voor deze man want hij is zo ontzettend dankbaar dat het dan toch eindelijk zijn beurt is!
Het is een ongelooflijke flodderbeer en hij heeft met zijn charmante karaktertjes ondertussen al een plaatsje bij op bed weten te veroveren bij zijn opvanggezin dus we weten nu al welke voorwaarden we voor hem zullen moeten stellen!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven