Vindt ons op facebook

Noodle21 maart: Ook voor deze 2 katjes was het lang wachten op een vrij plaatsje maar nu was het eindelijk zover: er waren plaatsjes vrijgekomen en het was hun beurt!

Sushi

Zij komen van een adres waar we al veel katjes weggehaald hebben omdat de situatie er uit de hand gelopen was en de eigenaars het graag wilden oplossen en deze 2 waren de laatste 2.

Ook voor hen was het even wennen, plots in een heel andere omgeving met andere geuren en mensen, ze wisten niet wat hun overkwam. Maar het duurde niet lang voor het meisje Sushi contact ging zoeken en zich lekker liet kriebelen en aaien door haar nieuwe mensen, ze genoot en kwam steeds terug voor meer!

Noodle had iets langer tijd nodig, hij voelde zich ook niet zo lekker omdat hij een fikse luchtwegeninfectie had en een kopje vol snot, maar hij liet zich iets later ook de aaitjes welgevallen en schrokt zijn bakje gelukkig helemaal leeg.

De zetel hebben ze ondertussen ook al gevonden en zijn de beste plaatsjes aan het zoeken, ongetwijfeld zal de rest van de woonst ook snel veroverd worden.

En we gaan ervoor hoor, een betere toekomst voor deze 2, want ze hebben lang moeten wachten en hebben het ook het dubbel en dik verdiend!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven