Vindt ons op facebook

katje Anja20 maart: Deze meid was in december plots komen aanlopen bij de melders en ze bleef er in de buurt. Ze was mager en duidelijk op zoek naar iemand die haar kon helpen.
Het is een heel aanhankelijk meisje en moet een baasje gehad hebben dus werd rondgezocht naar een mogelijke eigenaar maar niemand meldde zich en het katje bleek niet gechipt te zijn.

De melders wilden haar graag in huis nemen maar wegens allergie was dat niet haalbaar. Ze lieten haar 'snachts wel binnen slapen en ze kreeg er lekker eten waardoor ze weer goed bijkwam
maar ze konden haar zelf niet de thuis geven die ze nodig heeft.

Gelukkig kwam er een plaatsje vrij bij een van onze opvanggezinnen en stond er hier een warm mandje voor haar klaar.
De eerste dag was even wennen want er liepen toch nog een paar grote katten rond die er indrukwekkend uitzagen met hun dikke langharige vacht. Maar ze begon als snel op verkenning te gaan en had meteen een goed contact met haar opvanggezin, wat een floddermeisje is ze toch!

Het komt helemaal goed voor dit meisje, ze had het geluk van bij de juiste mensen aan te kloppen en wij gaan er nu voor zorgen dat ze voor eeuwig en altijd een warm mandje zal hebben!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven