Vindt ons op facebook

Nikita24 december: Nikia, een van onze adoptiekatjes, is vermist sinds enkele weken.
Nikita is een jongvolwassen kattinnetje en ze is tam maar ze is het absoluut niet gewend om buiten te zijn dus we maken ons ernstig zorgen.

 Nikita1Nikita's vachtje is bruine met zwarte tijgerstrepen en ze heeft een witte kin en witte sokjes aan haar pootjes. Het is een volwassen katje maar ze is klein van gestalte.(op de foto is ze een half jaar jonger dus ze is al iets groter nu)

We weten eigenlijk niet of ze nog steeds in de buurt zit waar ze woont (Wolfsdonksesteenweg-Pad, Herselt).

We hebben al een katje gevangen dat er op lijkt qua kleur maar deze is groter, heeft volledig witte pootjes en wit op zijn gezicht, dit is dus niet Nikita!
Onze vrijwilligers zijn de laatste dagen zoveel mogelijk gaan zoeken want het is zo koud maar zonder succes tot nu toe...

WE HEBBEN DUS HULP NODIG!
Wie denkt Nikita gezien te hebben, laat ons iets weten. Probeer zeker een foto te nemen want we moeten van ver komen om haar te zoeken en geef haar aub eten zodat ze in de buurt blijft en we haar makkelijk kunnen vangen!

Als je haar binnen kan lokken, ook al is het in een garage of iets dergelijks, zeker doen!

Als Nikita een goede thuis gevonden mocht hebben, willen we haar daar zeker laten maar dit moeten we wel zeker weten en we moeten de gegevens hebben van deze thuis om haar chipgegevens aan te passen.
Heb je Nikita dus in huis genomen, neem aub ook even contact met ons op.

Je kan ons contacteren op volgende telnrs: 0478/243.335 of 0495/810.054. Kom je op de voicemail, laat zeker een bericht achter, dan wordt je ook meteen teruggebeld.

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven