Vindt ons op facebook

Bergduinstraat18 november: Deze lieverd stond al een tijdje op de wachtlijst om binnen te komen.
Ze kreeg eten ergens maar ze was mager, ze leek een raar loopje te hebben aan de achterpootjes en het leek een jong katje maar ze heeft nog maar een paar tandjes over.

Tinkerbel

Wat zaten we te trippelen om haar binnen te halen, zo'n mager ding buiten in de kou, maar er was voorlopig gewoon geen plaats en er kwam geen eigenaar opduiken voor haar.

Het enige dat we konden doen was haar een pipetje tegen de parasieten geven en wachten tot er een ander volwassen katje geadopteerd werd... en dat kan soms wel even duren...

Maar een dikke week geleden was het eindelijk zover: ze kon in opvang komen!
We weten niet wie daar het gelukkigst mee was, wij of Tinkerbell, ze vond het zo fijn om lekker warm binnen te mogen zijn!

Tinkerbell mocht even bekomen en ze werd door opvangmama Ann dik in de watten gelegd want ze had er nog een verkoudheid bovenop gekregen.

Deze week werd er al wel bloed getrokken om te kijken waarom zij zoveel tandjes mist en het is nog even wachten op de uitkomst daarvan.

Maar voor Tinkerbell is de wereld alleen maar mooi geworden en ze geniet er vollop van.
Ze is ook al goed wat gewicht bijgekomen (zien jullie het verschil ook?) en ze voelt zich 100% thuis bij haar opvanggezin. Het is duidelijk: Tinkerbell is een echt huiskatje hoor!

Wat er mogelijk nog uit het onderzoek zal komen lieve meid, wij gaan goed voor jou zorgen, geen koude nachten buiten meer voor jou!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven