Vindt ons op facebook

Romynov14 november: Pfoeh, het is al knap koud en de winter staat voor de deur maar er komen jammer genoeg nog steeds kittens binnen!
Deze 2 werden gelukkig opgemerkt en ingebeld door de collega's van het zwerfkattenproject in Balen. Ze waren gevonden op een mesthoop en mamapoes leek er niet meer naar om te kijken.

 Romynov1De kleintjes waren vies, zaten vol vlooien, hadden het koud en waren uitgehongerd dus vrijwilliger Romy aarzelde niet en bracht ze binnen bij onze opvangmama Evi.

Nou, daar was wel even werk aan want je zag en rook dus dat ze van een mesthoop kwamen... de foto's werden getrokken na de duchtige schoonmaak- en kambeurt die ze gekregen hebben en dat is maar goed ook.

Toen werden de buikjes gevuld en we hoeven niet te zeggen dat het zachte mandje onder de warmtelamp erna al even hard gewaardeerd werd als het lekkere papje.

Was mamapoes onervaren of was het teveel voor haar, we zullen het nooit weten maar ze werd ondertussen ook gevangen en naar de dierenarts gebracht voor sterilisatie en ze mag daarna terug naar haar vertrouwde omgeving.
Wij gaan weer goed zorgen voor deze kleintjes dus daar hoeft ze zich geen zorgen meer om te maken.

Deze kittens zijn nog maar 5 weken oud en moeten nog zeker 5 weken in opvang blijven.
Er worden nog geen adoptieaanvragen voor aangenomen!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven