Vindt ons op facebook

Willem10 november: Dit is Willem. Onze medewerkers die de voedertoer doen, zagen Willem bij de avondvoeding plots opduiken tussen de zwervertjes op het Zilverstrand en Willen bleek tam te zijn.

Er werd rondgevraagd of de eigenaars van Willem daar verbleven maar niemand kende deze kat dus Willem kwam dan maar mee naar de opvang.

Willem bleek wel gechipt te zijn en na wat zoekwerk hebben we warempel een eigenaar gevonden ... in Rotterdam!

Ze werden meteen gebeld en waren in eerste instantie sprakeloos want Willem was al 2 jaar vermist en zij waren nog nooit op het Zilverstrand geweest.
Willem was even bij de grootouders in Gouda in opvang gegaan toen het gezin met vakantie was en van daaruit verdwenen.

Ze hebben heel veel moeite gedaan om hem terug te vinden maar er was geen spoor meer van hun knulletje.

Dat ze heel blij waren dat Willem terug gevonden was, was wel duidelijk: papa stapte meteen de auto in en om Willem op te halen, een hele rit vanuit Rotterdam naar Mol maar om 22u30 kon hij hun trouwe huisgenoot weer in zijn armen sluiten.

Hij had het dekentje bij dat hij speciaal gekocht had toen ze Willem op een boerderij mochten gaan halen en we moeten toegeven dat we het zelf ook niet droog hielden bij dit weerzien hoor!
We waren er zo ondersteboven van dat we gewoon vergeten zijn een foto te trekken!

Waar Willem al die tijd geweest is, zullen we nooit weten maar we vermoeden dat hij wel door iemand verzorgt werd want hij was niet mager.
Wisten deze mensen dat hij een eigenaar had? Misschien niet want er wordt nog steeds niet automatisch op chip gecontroleerd wanneer een kat gevonden wordt.

Wat hebben we dus geleerd vandaag?

* Laat uw kat chippen!
* Vind je een kat, laat deze altijd op chip checken!
* Stop de zoektocht ook niet na controle bij 1 enkele databank want er zijn in meerdere, zelfs in ons klein Belgenland is dit nog het geval.

(Op onze website vind je op de pagina Links de meest voorkomende databanken waar je een katje kan opzoeken)

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven