Vindt ons op facebook

Oliver29 november:Wat is het toch altijd spannend als zij naar hun nieuwe thuisjes vertrekken. Gaat het wel goed gaan? Gaan deze mensen hen de nodige tijd geven? Hoe zullen de andere dieren daar reageren?

Oliver1Oliver4Oliver3

Alle mogelijke tips and tricks hebben ze de nieuwe baasjes meegegeven en hen handwringend meerdere keren op het hart gedrukt dat hun katjes altijd mogen terugkomen als het niet lukt
.
Met een bang hartje wachten hun opvanggezinnen op nieuws van hun kneusjes en hopen dat ze toch maar goed op hun pootjes terecht komen en zich even goed zullen aanpassen als ze bij hen gedaan hebben.

En dan komt de eerste mail.
Soms wordt hier melding gemaakt van een eerste kleine verbetering en hebben ze hoop. Hoop dat het wel goedkomt.

En soms gaat het ook goed, soms ook beter dan verwacht.

Zoals bij kleine Oliver!

Hij was een bangerikje en vertrok helemaal in zijn eentje naar een nieuwe thuis maar niet veel later kregen we deze mooie foto's met een heus verslag van Oliver's reis in zijn nieuwe thuis.

En dan is het genieten! En hopen dat het met de volgende bangerikjes ook zo goed zal gaan.

Een dikke pluim voor de opvanggezinnen van de bangerikjes.
Omdat ze elke keer weer zoveel moeite doen om hun kneusjes zo ver mogelijk te brengen en dan de moed hebben om ze weer los te laten.

En een dikke pluim voor de adoptiegezinnen die deze kneusjes de nodige tijd geven! Alle richtlijnen volgen die we hen gegeven hebben en het hun missie gemaakt hebben om deze katjes zich thuis thuis te laten voelen.

De bangerikjes... het zal altijd spannend blijven.
Maar voor Oliver en zijn gezin is het een succes en we wensen hen nog vele jaren plezier samen toe xxx

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven